Start > Internetbutiker > Detaljer om Mumsigt

Mumsigt - detaljsida

Mumsigt

Webbutiken mumsigt ägs av chokladföretaget Cacao & co Chocolate School som är baserat i Nora, norr om Örebro.

Vi sysslar främst med chokladrelaterade aktiviteter för företag och privatpersoner. Efter två år i Västerås flyttade vi företaget till Nora i Bergslagen som är mycket expansivt inom gourmetområdet.

Webbutiken startades främst för att bibehålla servicen för kunder i Västerås som i och med flytten förlorade chokladbutiken. Tack vare webbutiken kan vi även erbjuda mat- och bakintresserade från andra delar av landet våra produkter. På mumsigt.se finns ett professionellt utbud av utrustning och råvaror för tillverkning av choklad- och marsipanprodukter.

Cacao & co:s ambition är att dina förväntningar ska uppfyllas och förhoppningsvis överträffas genom generositet, produkter och instruktioner av hög kvalitet, samt trygga och snabba leveranser. Har du frågor som rör beställningar på mumsigt.se vänligen kontakta order@mumsigt.se. Andra ärenden hänvisas till kundservice@mumsigt.se eller besvaras per telefon (se kundservice).

Vi besvarar alla mail från baktips till förslag på inköpsställen om du exempelvis behöver en marmorskiva eller termometer.


Länk: MumsigtMatbloggstoppen