Start > Internetbutiker

Internetbutiker

Information om internetbutiker som säljer godis

Dalarö Marsipanbolag

Alla produkter är handgjorda och packas i vackra paket med tillhörande etikett. Allt är klappat och klart! Jag är säker på att du hittar den perfekta gåvan till ditt företag här.

Genom att vi håller vänliga priser på våra produkter innebär det att ditt företag generöst kan dela med sig till alla arbetskollegor, kunder och samarbetspartners. Titta runt på sidan och låt ögat väl smaka. Vi har handgjorda gåvor av äkta marsipan som alla kan njuta och glädjas åt.

Duerden's Fudge & Toffee

Nu är det fjärde generationen av Duerden's som tillverkar och säljer godis.
Tillverkningen sker för hand och är i liten skala. Vi använder fortfarande de recept som farfars mor använde. Men många nya recept och sorter har också tillkommit.
Nu mer tillverkas inte bara Duerden's fudge och toffee i england, utan vi har börjat med tillverkning även här i sverige. Vår målsättning är att tillverka fudge och toffee av god kvalite´ och att använda oss av så enkla och bra råvaror som möjligt. Vi försöker undvika färgämnen och syntetiska smaktillsatser, konserveringsmedel och hårt processade fetter.

Mumsigt

Webbutiken startades främst för att bibehålla servicen för kunder i Västerås som i och med flytten förlorade chokladbutiken. Tack vare webbutiken kan vi även erbjuda mat- och bakintresserade från andra delar av landet våra produkter. På mumsigt.se finns ett professionellt utbud av utrustning och råvaror för tillverkning av choklad- och marsipanprodukter.

Polkapojkarna

Polkapojkarna startades på en bakgata i Gränna för 15 år sedan av Daniel och Fredric Agnhammar. De första åren åkte vi väldigt mycket på mässor över hela Sverige för att visa upp oss och skaffa kundunderlag. Idag levererar vi bl.a. till Gröna Lund och Skansen i Stockholm. Vi är 5 st som jobbar året om på Polkapojkarna, och ca 20 personer under högsäsong.

Ryforsgodislager

Här finner du något som passar alla. Vi tillverkar praliner av fin belgisk choklad, vår kända ryforskola, egentillverkad färsk lakrits, samt vår egen marmelad.

Vi har även en avdelning för dig som söker ett sockerfritt alternativ, gelegodis samt egentillverkade praliner av fin belgisk choklad.

Finner du inte det du söker, tag kontakt med oss så hittar vi en lösning tillsammans.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!
Matbloggstoppen